Collectie Gilsing Wonen


Verrassend onderscheidend

Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel. U kunt rustig bij ons ronddwalen en u laten inspireren door onze collectie en design meubel aanbiedingen Wij bieden al ruim 45 jaar een unieke combinatie topmerken op het gebied van o.a. design banken, design fauteuils, design kasten en design tafels. Alle belangrijke vaderlandse merken hebben we in huis, gecombineerd met enkele passende buitenlandse designhuizen.
 

Deskundig (interieur)advies

Designmeubelen zijn mooi, maar onze klanten zijn uiteraard praktisch ingesteld. Een huis is om in te leven! Met onze passie voor design en onze nuchtere praktische instelling adviseren wij u graag hoe u een mooie uitstraling kunt combineren met designmeubelen waar u plezier aan beleeft. Kom bij ons langs voor een deskundig advies!
 

Kwaliteit, Comfort & Duurzaamheid

Onze klanten komen met plezier bij ons terug, omdat wij in alle aspecten van de bedrijfsvoering kiezen voor Kwaliteit, Comfort en Duurzaamheid. Dat begint bij de inkoop van onze producten, maar het vertaalt zich door in onze klantbenadering en in ons garantie- en retourbeleid. Wij kiezen voor duurzame producten en investeren in onze relaties.
 
Bezoek de website van onze winkel op www.gilsingwonen.nl